Douglashout Overkappingen

Wij maken overkappingen van prachtig Douglashout.

Douglas Overkapping

U ziet ze steeds vaker staan. Prachtige overkappingen gemaakt van Douglashout. Zo’n overkapping voegt veel waarde toe aan uw tuin. U geniet van het buitenleven zonder last te hebben van weersinvloeden als regen en wind. Ook creëert u met een overkapping een schaduwterras. Op gebied van tuin is een overkapping van Douglashout misschien wel één van de grootste trends. Omdat wij maatwerk leveren is niets te gek en maken we iedere overkapping precies zoals u wenst.

Douglas Overkapping
op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij HortensiusBuitenleven kunnen we iedere Douglas overkapping op maat maken. Samen bespreken we uw wensen en ideeën en zo komen we tot een ontwerp. Komt de overkapping achter in uw tuin zodat u extra leefruimte heeft én optimaal van uw tuin kunt genieten? Of gaat u voor een overkapping direct aan uw woning zodat deze dient als verlengde van uw woonruimte? Alles is mogelijk. We adviseren u graag over alles met betrekking tot ontwerp, het grondwerk en de bouw.

Kenmerken Douglashout

Douglashout afkomstig uit Nederland heeft vers gezaagd een geelbruine kleur die op den duur oranjeachtig wordt. Omdat Douglashout harshoudend is, is het mogelijk dat er soms vettige vlekjes te zien zijn. Dit laat nog meer zien dat hout echt een natuurproduct is. Omdat deze houtsoort behoorlijk sterk is, is deze voor vele toepassingen geschikt. Douglashout straalt luxe uit. De oranjerode kleur in combinatie met zwart gespoten delen maakt van uw overkapping een echte eyecatcher!

Douglas Overkapping
behandelen

Douglashout is een stuk minder gevoelig voor schimmels dan vuren- of grenenhout. Toch adviseren we u uw overkapping van Douglas Hout te behandelen met een waterverdunbare beits om het hout mooi te houden en de levensduur te verlengen. Onbehandeld Douglashout heeft een levensduur van zo’n 35 jaar. Behandeld hout dat goed wordt onderhouden gaat wel tot 75 jaar mee.

Vraag een opmaat offerte aan.

Wij nemen dan snel contact met u op om uw wensen te bespreken.

BTW nummer: 137375888B01
KVK nummer: 72342323
IBAN: NL82KNAB0257620729
BIC: KNABNL2H